Geanne van Soelen zingt liederen van Huub Oosterhuis

Geanne van Soelen zingt liederen van Huub Oosterhuis

Ter gelegenheid van de 85ste verjaardag van Huub Oosterhuis, organiseert de Westfriese Ekklesia een bijzondere liederavond op dinsdagavond 13 november 2018 in de Protestantsekerk, Raadhuisstraat 15, 1687 AH te Wognum.  De dichter theoloog Huub Oosterhuis laat zich inspireren door Bijbelse teksten voor zijn liederen. Zij zijn een grote inspiratiebron voor velen en vormen onder meer het hart van de vieringen van de Westfriese Ekklesia.
Geanne van Soelen zal de liederen zingen van Huub Oosterhuis en wordt begeleid door Dick Grasman aan de piano. Geanne en Dick werken samen rond de liederen van Huub Oosterhuis. De liederen zijn gegroepeerd in vijf thema’s worden ingeleid door Kees Kok.
De liederenavond begint om 20,00 uur, kerk open om 19.15 uur en de toegang bedraagt € 10
Info: www.westfrieseekklesia.nl of bestellen via 06-10875975 (17.00 tot 19.00 uur)

Geanne van Soelen
Geanne van Soelen werd op 27 november 1994 geboren in Vlissingen. Al zolang ze zich kan herinneren is zingen haar grote passie.
Zij woont nu in Enkhuizen en nam onder andere deel aan het middagprogramma van het Zuider Havendijk Concert te Enkhuizen in 2016 en 2017. Daarnaast leerde zij de pianist Dick Grasman kennen, waarmee zij onder andere optrad bij de Kersttheatertour 2017 te Enkhuizen.
Zie info Geanne van Soelen

Dick Grasman
Dick Grasman werd in 1949 te Rotterdam-Zuid geboren. Na een aantal jaren lessen op het harmonium thuis, kreeg hij kerkorgelles van Jan Brandwijk op 13-jarige leeftijd.
In 1977 verhuisde hij naar Enkhuizen en werd hij leraar Duits aan het Martinuscollege te Grootebroek en ook weer organist en pianist van allerlei kerken en koren. Met de Martinus Cantorij in Zwaag deed hij mee aan vele Evensongs, o.a. in de Bavo in Haarlem, de Oude Kerk in Amsterdam en de Hooglandse kerk in Leiden
De laatste tijd is hij begeleider (op piano) van het koor van de Westfriese Ekklesia in Wognum en van Geanne van Soelen, een jonge zangeres uit Enkhuizen met een prachtige stem en voordracht.
Zie info Dick Grasman

Kees Kok
Kees Kok was als directeur van de Stichting Leerhuis in Amsterdam nauw betrokken bij de uitgave en verspreiding van de liederen van Huub Oosterhuis, waarmee hij jarenlang nauw heeft samengewerkt. Als expert van het inhoudelijke deel ven de liederen zal hij deze op de liederenavond inleiden.
Kaarten reserveren op naam via:
' en 06-10875975
Kaarten betalen door geldbedrag over te maken aan:
Stichting Westfriese Ecclesia
NL13ABNA0574975780
o.v.v. liederenavond Huub Oosterhuis 85 jaar (13-11-2018)
 

terug